1-op-1

Een einde aan geworstel met je gezondheid

Herken je dit?

– je hebt last van vermoeidheid en je hebt weinig energie
– je slaapt niet goed
– je hebt last van stress
– je bent te zwaar (en als je in de spiegel kijkt denk je ‘he, ben ik dat?’)
– je herkent jezelf zo niet en je hebt het gevoel dat je vast zit
– je wilt je weer fit voelen

Met je leefstijl kun je veel van je klachten verminderen!
Wat is het jou waard om dat ook te ervaren?

Ik sta klaar om je 1-op-1 te begeleiden.

Wil je vast kennismaken? Dat kan!

Wat is leefstijlcoaching?

Het is nogal in het nieuws de laatste tijd. Aandacht voor een gezonde leefstijl is belangrijk. Om het toenemende aantal mensen met overgewicht en chronische aandoeningen beter te maken. Maar ook om te voorkomen dat we te zwaar of ziek worden.

Leefstijlcoaching is ook voor mensen die (chronisch) vermoeid zijn, zich niet fit voelen, slecht slapen, veel stress hebben en het gevoel hebben dat de werk-privé balans zoek is. Als je denkt dat je overspannen raakt of tegen een burn out aan zit. En ook als je merkt dat je vast zit en niet meer weet hoe je verder moet.

Het gaat vooral over bewustwording en gedragsverandering op het gebied van je leefstijl. De onderwerpen die langskomen zijn voeding, beweging, slaap en ontspanning.

We kijken ook naar wie je bent, hoe je in elkaar steekt, waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Wat vind je belangrijk, wat vind je leuk om te doen. Welke doelen heb je en met welke concrete stappen kun je die bereiken.

Met een leefstijlcoach stap je even uit de molen, maak je de balans op en ga je concreet aan de slag.

Resultaten:

 • √ meer energie
 • √ beter slapen
 • √ minder stress
 • √ meer rust
 • √ je voelt je gelukkiger en blijer
 • √ lekkerder in je vel
 • √ meer zelfvertrouwen
 • √ last but not least: beter presteren op je werk, in je bedrijf, als vader/moeder/partner

Ik ben Matthea, gediplomeerd leefstijlcoach

Wat kun je verwachten als je met mij werkt?

 • geen quick fixes, geen hypes
 • praktische en haalbare tips
 • ik ben mild maar hou je als het nodig is een spiegel voor of zeg je hoe ik het zie
 • m’n klanten vinden het fijn dat ik rust uitstraal, goed luister en aandachtig ben

Meer over mij lezen?

even kennismaken?

Boek een gratis kennismakingsgesprek. Telefonisch of online.

testimonials

wat klanten zeggen

” Matthea is een fijne coach: ze luistert goed en geeft praktische adviezen die voor mij de aanzet zijn geweest om bepaalde (onbewuste) routines te doorbreken. Ik probeer nu bewust te zorgen voor momenten op de dag waarop ik weer kan ‘opladen’ waardoor ik me energieker voel en minder snel vermoeid raak. ”

Jessica

“Toen ik bij Matthea kwam had ik geen goed gevoel bij de dingen die ik at. Wilde me meer bewust worden van voeding, wat het met me doet en hoe ik er mee om kan gaan.
Wat echt waardevol voor mij is is dat ik beter ben gaan kijken naar wat overal in zit en heb sinds de dag dat ik bij Matthea kwam tot vandaag nog steeds niet gewogen. Geen idee hoeveel ik weeg. Ik leef meer naar gevoel en daar voel ik me goed bij.

Nathali Pas

“Matthea is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ik kon bij haar goed mijn verhaal kwijt en ze voelde goed aan waar ik mee worstelde. Ze geeft nuttige en vooral praktische adviezen en tips.
Ik heb veel gehad aan het 3 maanden programma dat ik met haar heb doorlopen. Niet alleen aan de gesprekken die we hebben gevoerd, maar ook aan de recepten en voedingsadviezen die ze me heeft gegeven.
Ik kan zeggen dat ik nu meer ín balans ben en meer naar mezelf en mijn lichaam luister. Dit is dankzij de hulp van Matthea.”

Saskia van Daalen