Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken en om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Plan hier een kosteloze telefonische kennismaking in of bel me op 06-23344091.

 

Een aantal klanten over mij

“Toen ik bij Matthea kwam had ik geen goed gevoel bij de dingen die ik at. Wilde me meer bewust worden van voeding, wat het met me doet en hoe ik er mee om kan gaan.
Wat echt waardevol voor mij is is dat ik beter ben gaan kijken naar wat overal in zit en heb sinds de dag dat ik bij Matthea kwam tot vandaag nog steeds niet gewogen. Geen idee hoeveel ik weeg. Ik leef meer naar gevoel en daar voel ik me goed bij.
Nathali Pas – Amsterdam

“Matthea is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ik kon bij haar goed mijn verhaal kwijt en ze voelde goed aan waar ik mee worstelde. Ze geeft nuttige en vooral praktische adviezen en tips.
Ik heb veel gehad aan het 3 maanden programma dat ik met haar heb doorlopen. Niet alleen aan de gesprekken die we hebben gevoerd, maar ook aan de recepten en voedingsadviezen die ze me heeft gegeven.
Ik kan zeggen dat ik nu meer ín balans ben en meer naar mezelf en mijn lichaam luister. Dit is dankzij de hulp van Matthea.”
Saskia van Daalen – Amsterdam

 

“Het 3 maanden programma is echt omgevlogen. De kracht van het programma bij mij zit hem erin van de voren steeds 1 deelgebied aanpakt zodat je steeds goed kan zien wat hier effect hiervan is. Je blijft heel dicht bij jezelf. Het gaat er niet om dat je een kunstje leert, maar dat je structureel gewoontes aanpast. Wat ik vaak als voorbeeld noem is dat ik nu af en toe heel bewust iets in mijn mond stop wat niet heel gezond is, maar waar ik nu veel meer van geniet.
Matthea is echt een top coach! Reageert heel snel op al je vragen en mocht er iets zijn wat niet weet, zoekt ze het uit en komt hierop terug. Een hele realistische, open, spontane dame die echt heel goed is in haar vak.“
Alous van Nieuwkerk – Amsterdam

“Ik deed mee aan het groepsprogramma omdat ik me energieker wilde voelen, gezonder eten en afvallen
Wat ik leerde tijdens het programma is dat ik heb ingezien dat ik op dit moment in de eerste plaats beter voor mezelf moet zorgen. Dat betekent minder streng zijn voor mezelf en zorgen dat ik meer slaap. Dat laatste is een enorme uitdaging met een bijna peuter die nog niet doorslaapt… Pas als ik me energieker voel, kan ik verder met afvallen. Tot die tijd maak ik gezondere keuzes met eten en merk ik dat dat me ook al meer energie geeft!
Ik vind Matthea’s laidback  aanpak heel fijn. Ze legt niemand iets op of dwingt mensen ergens toe, maar helpt ze in te zien dat het een stuk minder ingewikkeld is om goed voor jezelf te zorgen dan je zou denken. Bovendien heeft ze hele handige tips die de ratrace die het soms is met kids, werk en eten makkelijker maken. Ze is heel erg betrokken en stelt zichzelf ook kwetsbaar op, wat prettig is en ze doet inzien dat het heel normaal is als je het allemaal even boven het hoofd groeit.”
Judith – Amsterdam

” I joined the group program because I wanted to lose some weight. I was always tired, was lacking energy. I was not eating healthy. I was not doing exercises. The most valuable insight I got from the program is how to eat healthier and take better care of myself.
I liked to work in a group. It gave me motivation and it was good to share the stories and experience with each other.”
Anna Csanadi – Amsterdam

Wat ik waardeer in Matthea’s coaching is haar luisterend oor en mildheid – het liet me zien hoe streng ik kan zijn voor mijzelf.
Néomée Alain – Amsterdam