Dit is de sleutel naar echt gezond zijn.

Ok. Niet meteen afhaken.
Hier volgt een belangrijk bericht.

Misschien is dit een beetje woo woo.

Maar dit geloof ik echt.
Denk vaak na, hoe verwoord ik nou zoiets. En toen zag ik deze foto van Food Matters

De sleutel naar echt gezond zijn, je goed voelen, welzijn, is liefde voor jezelf. ❤️❤️

Niet afvallen omdat de weegschaal iets zegt wat je niet aanstaat. Of omdat je iets lelijk vind aan jezelf.
Niet calorieën tellen omdat een dieet je dat voorschrijft.
Niet boos zijn op jezelf ’s avonds omdat je teveel van die calorieën hebt gegeten.
Of juist doorslaan in gezond eten waardoor je niet meer kunt genieten van een taartje of een drankje.
Geen berg groene smoothies kan goedmaken dat jij jezelf niet lief vindt.

Start vanuit liefde en mildheid naar jezelf.
Eet gezond en goed omdat je jezelf het waard vindt en omdat je je er goed door voelt. Voed jezelf met opbeurende woorden. Wees trots op wat je kan en doet. Luister naar wat je lijf je influistert en geef er gehoor aan; door bijvoorbeeld op tijd rust te nemen.

Hier is het laatste woord nog niet over gezegd lieve mensen.

Make self love cool again. ?

0

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verder lezen

Waar staat Vrije Vrouw voor?

Waar staat Vrije Vrouw voor?

Een tijdje geleden schreef ik dit op mijn 'notes' app op m'n mobiel.Soms heb ik een golf van inspiratie of en idee en dan pak ik die app en typ ik het snel in. Afwijkers Ik ben er voor de AfwijkersEen groot gevoelig hardVoelsprieten...