Ik vind dat het nu tijd is voor jou!

Over dingen die je voor lief neemt.

Zondagavond kwam ik op de eerste hulp terecht. Ik had vreemde vlekken in m’n rechteroog en toen er een soort vitrage verscheen dacht ik ‘dit is niet goed’

Maar goed dat ik ging want er zat een gaatje in m’n netvlies. Oeps! Het had veel erger af kunnen lopen als ik langer had gewacht.

Vanmorgen moest ik terugkomen.
Gelukkig was ik met de tram want door a. dat wazige oog en b. oogdruppels in beide ogen zag ik bijna niets en de zon kon ik bijna niet verdragen. Had geen zonnebril bij me. Dus als een molletje vond ik mijn weg naar de tram.

Daarna kon ik even niets doen want lezen, tv kijken, mobiel checken, ik zag bijna niets.

Deze ervaring leert me weer een paar dingen:
Wat is gezond zijn kwetsbaar.
Hoe belangrijk is je zicht!
Wacht niet te lang met hulp zoeken.

Ben jij al langere tijd moe?
Sukkel je met vage klachten?
Vind je dat het nu echt tijd voor jou is? Dat vind ik wel namelijk

Ik ga deze maand een pilot starten.
Waarin je voor een superlage prijs met mij aan de slag gaat op een hele makkelijke manier, namelijk te doen vanuit huis, om je energie op te bouwen. Ik heb namelijk de oplossing en die wil ik met je delen.

Wil je hier verder over praten? Of weet je iemand voor wie dit interessant is?
Mail me gerust, reageer hieronder of stuur het door naar iemand voor wie dit interessant is ?

0

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verder lezen

Waar staat Vrije Vrouw voor?

Waar staat Vrije Vrouw voor?

Een tijdje geleden schreef ik dit op mijn 'notes' app op m'n mobiel.Soms heb ik een golf van inspiratie of en idee en dan pak ik die app en typ ik het snel in. Afwijkers Ik ben er voor de AfwijkersEen groot gevoelig hardVoelsprieten...