Reviews

Lees hier wat klanten over mij schrijven.

Ik voel me een stuk rustiger en ontspannener

Ik kon bij Matthea goed m’n verhaal kwijt, ze luistert en straalt rust uit. Ze heeft me goed laten inzien waar m’n stress triggers zitten en hoe ik daarmee omga. Ik heb ook geleerd dat het heel belangrijk is dat ik goed voor mezelf zorg en dat ik mezelf vaker voorop mag zetten. Ik neem nu meer rust en doe dingen die goed voor me zijn. Ik voel me een stuk rustiger en ontspannener.

Veronica

Matthea is echt een top coach!

Matthea is echt een top coach! Reageert heel snel op al je vragen en mocht er iets zijn wat niet weet, zoekt ze het uit en komt hierop terug. Een hele realistische, open, spontane dame die echt heel goed is in haar vak.

Alous van Nieuwkerk

Happy I joined

I joined the group program because I wanted to lose some weight and to know how to eat healthier. I really liked the group program. Matthea shared practical tips. Now I feel much better, I know how to make healthier choices. I feel healthier because of it. Happy I joined.

Anna Csanadi

Ik vind Matthea’s laidback aanpak heel fijn

Ik deed mee aan het groepsprogramma omdat ik me energieker wilde voelen, gezonder eten en afvallen.

Wat ik leerde tijdens het programma is dat ik heb ingezien dat ik op dit moment in de eerste plaats beter voor mezelf moet zorgen. Dat betekent minder streng zijn voor mezelf en zorgen dat ik meer slaap. Dat laatste is een enorme uitdaging met een bijna peuter die nog niet doorslaapt… Pas als ik me energieker voel, kan ik verder met afvallen. Tot die tijd maak ik gezondere keuzes met eten en merk ik dat dat me ook al meer energie geeft!

Ik vind Matthea’s laidback aanpak heel fijn. Ze legt niemand iets op of dwingt mensen ergens toe, maar helpt ze in te zien dat het een stuk minder ingewikkeld is om goed voor jezelf te zorgen dan je zou denken. Bovendien heeft ze hele handige tips die de ratrace die het soms is met kids, werk en eten makkelijker maken. Ze is heel erg betrokken en stelt zichzelf ook kwetsbaar op, wat prettig is en ze doet inzien dat het heel normaal is als je het allemaal even boven het hoofd groeit.”

Judith

Matthea is een zeer prettig persoon

Matthea is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ik kon bij haar goed mijn verhaal kwijt en ze voelde goed aan waar ik mee worstelde. Ze geeft nuttige en vooral praktische adviezen en tips.
Ik heb veel gehad aan het 3 maanden programma dat ik met haar heb doorlopen. Niet alleen aan de gesprekken die we hebben gevoerd, maar ook aan de recepten en voedingsadviezen die ze me heeft gegeven.
Ik kan zeggen dat ik nu meer ín balans ben en meer naar mezelf en mijn lichaam luister. Dit is dankzij de hulp van Matthea.

Saskia van Daalen

Ik leef meer naar gevoel en daar voel ik me goed bij

Toen ik bij Matthea kwam had ik geen goed gevoel bij de dingen die ik at. Wilde me meer bewust worden van voeding, wat het met me doet en hoe ik er mee om kan gaan.
Wat echt waardevol voor mij is is dat ik beter ben gaan kijken naar wat overal in zit en heb sinds de dag dat ik bij Matthea kwam tot vandaag nog steeds niet gewogen. Geen idee hoeveel ik weeg. Ik leef meer naar gevoel en daar voel ik me goed bij.

Nathali Pas

Matthea is een fijne coach

Matthea is een fijne coach: ze luistert goed en geeft praktische adviezen die voor mij de aanzet zijn geweest om bepaalde (onbewuste) routines te doorbreken. Ik probeer nu bewust te zorgen voor momenten op de dag waarop ik weer kan ‘opladen’ waardoor ik me energieker voel en minder snel vermoeid raak.

Jessica

Wil je even kennismaken en bespreken wat ik voor je kan betekenen? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek.